Будівництво міні-ГЕС не зашкодить довкіллю
Рівненщина

Будівництво міні-ГЕС не зашкодить довкіллю

10 грудня 2014, 18:04
0
0
Сподобалось?
0

Будівництво малої ГЕС, потужністю 800 кіловат, та її подальше функціонування на річці Случ поблизу села Губків Березнівського району не зашкодить об'єктам природно-заповідного фонду. Про це сьогодні під час брифінгу в Рівненській ОДА заявив директор ТОВ «Енергетична компанія «Случ» Вадим Козлюк. За його словами, гідроелектростанція сприятиме повноводдю річки, яка останніми та підніме рівень води в колодязях навколишніх населених пунктів. До того ж, каже, тричі обговорювали дане питання з місцевими громадами - люди підтримали будівництво ГЕС.

- Саму ГЕС може обслуговувати 5-6 людей. Однак значно більше робочих місць буде створено на період її будівництва, до якого залучатимуть місцевих будівельників та спеціалістів, - запевнив Вадим Козлюк. - До того, ж ми зареєстрували підприємство у селі Губків, аби податки йшли до місцевого бюджету.

Директор запевняє, інформація про російський статутний капітал, яку поширили деякі ЗМІ, не відповідає дійсності. Переконує, енергетична компанія «Случ» є виключно чеським підприємством.

що не відповідає дійсності інформація, яка з'явилася в ЗМІ, про 

- Одним з пріоритетів держави є альтернативні джерела енергії в час, коли країні не вистачає електроенергії. Разом з тим, будівництво ГЕС на річці Случ - це мільйони євро іноземних інвестицій в область», - резюмував під час брифінгу в.о. голови ОДА Юрій Приварський.

 Під час брифінгу посадовець наголосив, що договір оренди землі та відповідні дозволи, які отримало підприємство є законними.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися