Підліток не вбивав бабусю і тата?
Рівненщина

Підліток не вбивав бабусю і тата?

17 грудня 2014, 12:42
1
0
Сподобалось?
0

15-річний рівнянин, якого підозрюють у вбивстві бабусі і тата не винний. Принаймні це стверджують його друзі та родичі, які вчора пікетували Рівненський міськвідділ міліції та вимагали звільнення затриманого. Мама хлопчика стверджує, у її сина не вистачило б сили позбавити життя двох людей. Та й причин для такого жорстокого вчинку, каже, підліток не мав. Друзі також переконують, що Максим ніколи не скаржився на рідних. Навпаки, з любов'ю відносився до них. Припускають, правоохоронці тиснули на неповнолітнього, змушуючи його взяти чужу вину на себе. Вони навіть створили групу в соцмережі, де збирають кошти на адвоката та харчі для друга.

Натомість у міліції кажуть, що наразі немає жодних фактів, які б говорили про непричетність 15-річного рівнянина до скоєння цього злочину. Судом уже обрана міра запобіжного заходу підозрюваному - тримання під вартою. Незабаром з ізолятора тимчасового тримання його переведуть у СІЗО.

Нагадаємо, минулого тижня у Рівному жорстоко вбили 64-річну пенсіонерку та її 38-річного сина. У скоєнні злочину підозрюють 15-річного внука загиблої.    

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Свідок
    Свідок

    Є свідок, яка бачила цього хлопця із закриваленими руками. Він ішов у сторону обласної лікарні, з очей текли сльози, підвивав і перебував у станні афекта. Свідок дуже налякався, проте вбивця пройшов поряд навіть не помітивши свідка.

    17 грудня 2014, 14:57
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися