Волинянина судили за жорстоке подвійне вбивство
Волинь

Волинянина судили за жорстоке подвійне вбивство

2 червня 2023, 09:45
0
0
Сподобалось?
0

У Луцькому міськрайонному суді відбулося фінальне судове засідання у справі про жорстоке умисне вбивство двох людей в селі Олександрія Луцького району.

Про це пише «Конкурент».

Жахливий випадок стався наприкінці 2022 року в селі Олександрія Луцького району. Тоді 55-річний Сергій Кузьмич прийшов до своїх односельців Тетяни Гончак та Василя Гончака, коли ті вже спали. Він попросив, аби йому дали спиртного. Коли ж жінка з сином відмовили, обурений односелець схопив сокиру і почав нею їх бити. Завдані травми були несумісні із життям. Так Василя Гончака зафіксували вісім забійних та забійно-рваних ран голови, проникаючих у порожнину черепа. Причиною смерті стала черепно-мозкова травма, що супроводжувалася заломом кісток основи черепа. У його матері зафіксували важкі травми голови з проникаючим в порожнину черепа пораненням зі здавленням кісток основи черепа.

Після вбивства чоловік обікрав загиблих. Пізніше крадені речі вилучили у вбивці. Також тіла жертв він викинув у колодязь.

Сергій Кузьмич пройшов амбулаторно-психологічну експертизу. У нього діагностували легку розумову відсталість з виразною емоційною нестійкістю з алкогольним обтяженням, внаслідок чого він повною мірою не може усвідомлювати свої дії і керувати ними.

За рішенням суду чоловік проведе за гратами 13 років, також, згідно з вироком, він пройде примусове амбулаторно-психологічне лікування. Також змушений буде сплатити на користь держави за проведення експертиз 64 960 гривень.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися