Судять жінку з Волині, яка задушила чоловіка шнурівкою та запхала тіло у бочку
Рівненщина

Судять жінку з Волині, яка задушила чоловіка шнурівкою та запхала тіло у бочку

27 грудня 2019, 17:53
0
0
Сподобалось?
0

Рівненський міськсуд продовжив 37-річній уродженці Волинської області Тетяні Шевчик, яка обвинувачується в умисному вбивстві, строк тримання під вартою на 60 діб.

Захисник обвинуваченої оскаржив цю ухвалу.

Просив ухвалу суду першої інстанції скасувати та обрати обвинуваченій запобіжний захід - особисте зобов’язання та з покладенням контролю за його виконанням на прокурора, - передає Рівне вечірнє

Трагічна подія сталася на початку листопада 2014 року в одній із квартир у Рівному. Жінка, яка перебувала на кухні зі своїм чоловіком, умисно нанесла йому 2 удари ножем в шию. Після цього вона витягнула шнурівку із взуття. Зробивши петлю, накинула її на шию чоловіку. Від стискання шиї він помер.

200-літрова пластмасова бочка стала передостаннім притулком 44-річного чоловіка. У цій бочці він понад два місяці пролежав мертвим посеред замкненої однокімнатної квартири на восьмому поверсі будинку на вулиці Вербовій.

Страшну знахідку виявила мати померлого, яка, приїхавши з Італії, потрапила у квартиру сина з допомогою міліції. Невістка напередодні її запевняла, що В'ячеслав її з дитиною покинув і поїхав добровольцем воювати в зону АТО.

Пресслужба Рівненського апеляційного суду повідомила, що Тетяна обвинувачується у вчиненні особливо тяжкого злочину, за вчинення якого передбачено покарання - позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Суд залишив без змін ухвалу Рівненського міського суду від 27 листопада 2019 року про продовження строку тримання під вартою щодо Тетяни, а апеляційну скаргу захисника — без задоволення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися