На Рівненщині перекинувся автомобіль, четверо хлопців – у реанімації
Рівненщина

На Рівненщині перекинувся автомобіль, четверо хлопців – у реанімації

26 жовтня 2020, 14:07
0
0
Сподобалось?
0

Про дорожньо-транспортну на вулиці Центральній у селі Новий Моквин Березнівського району Рівненської області о 22:30 вчора, 25 жовтня, до поліції повідомили медики.

Слідчо-оперативна група встановила, що 25-річний водій автомобіля «ВАЗ-2109» на заокругленій ділянці дороги, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався із керуванням та допустив виїзд за межі проїзної частини із подальшим перекиданням транспортного засобу, повідомляють у поліції Рівненської області.

Унаслідок ДТП водія і трьох пасажирів доставили до лікарні. У кермувальника та 24-річного пасажира — жителів села Грушівка, медики діагностували політравми, черепно-мозкові травми, травми живота та грудної клітки. У 19-річного пасажира — жителя села Грушівська Гута — закрита черепно-мозкова травма, травма живота.

Іще один пасажир, 17-річний житель села Грушівська Гута, в автопригоді не травмувався. Після надання медичної допомоги його відпустили.

Слідчі Березнівського відділення поліції за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України.

У рамках кримінального провадження у водія відібрані зразки крові для визначення стану сп’яніння.



Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися