У Рівному чоловік випав з вікна 7 поверху на автомобіль «швидкої»
Рівненщина

У Рівному чоловік випав з вікна 7 поверху на автомобіль «швидкої»

10 червня 2021, 10:59
1
0
Сподобалось?
0

У Рівному ввечері 9 червня чоловік випав з вікна 7-го поверху на автомобіль швидкої допомоги. Його життя медикам врятувати не вдалося.

Як повідомили кореспонденту УНІАН в обласному центрі екстреної медичної допомоги, нещасний випадок стався на вулиці Міцкевича в Рівному.

До однієї з тамтешніх багатоповерхівок після 20-ї години 9 червня прибула бригада Рівненської станції екстреної медичної допомоги. Її викликали, аби допомогти жінці, котру, за попередньою інформацією, під час сварки побив брат.

Поки медики оглядали потерпілу, із сусідньої квартири на 7-му поверсі випав її брат 1991 року народження.

«Спершу він впав на дашок під’їзду, потім - на карету швидкої, а тоді й на водія екстренки. Саме він, за словами жінки, яка викликала швидку, наніс їй тілесні ушкодження. На місце події прибула ще одна бригада екстренки. Медики терміново розпочали реанімаційні заходи та помістили пацієнта в карету швидкої допомоги. Проте врятувати життя чоловіку не вдалося. Медики діагностували смерть», - зазначається в повідомленні Рівненського центру екстреної медичної допомоги.

Наразі з’ясували, що жінка, яку нібито побив загиблий, отримала численні садна, струс головного мозку та закриту черепно-мозкову травму. Її госпіталізували.

Водій швидкої не травмований. Сьогодні місцева поліція проводить розслідування.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Косач
    Косач

    Ну шо тут скажеш... люди шось ділили, якусь власність напевно... але братик виявився молодим незрілим... кулаки не врятують тебе хлопче від пограбування сестрою! Він усвідомив, що беззахисний перед системою пограбунку, яка ще з комуняцьких часів у цій країнці у повен зріст постала... Ну на прощання хоч якось висловив своє незадоволення!!! Молодий. старші то йдуть тихо... Може хоч у когось із тих, що були свідками тої трагедії внаслідок побаченого з'явиться совість... отак нізвідки! не було-не було і З'явиться!

    10 червня 2021, 12:33
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися