На Рівненщині молодик до смерті побив пенсіонера
Рівненщина

На Рівненщині молодик до смерті побив пенсіонера

13 травня 2014, 15:20
0
0
Сподобалось?
0

Троє чоловіків із селища Клевань Рівненського району прийшли до будинку 69-річного Анатолія, де розпивали спиртні напої. Під час застілля між чоловіками виникла сутичка, у ході якої один із гостей побив господаря. Зі струсом головного мозку Анатолія доправили у Рівненську центральну районну лікарню. За 16 днів по тому пенсіонер помер. Згідно лікарського свідоцтва, причиною смерті став набряк та набухання головного мозку, внутрішньочерепна травма з крововиливами. Походження травм Анатолій приховував.

- Міліціонери встановили, що до побиття пенсіонера може бути причетним раніше судимий місцевий мешканець Вадим, - розповів тимчасово виконуючий обов'язки начальника Рівненського райвідділу підполковник міліції Ігор Яблонський. - За частиною 2 статті 121 (тяжкі тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України відкрито кримінальне провадження. Зловмиснику загрожує позбавлення волі від семи до десяти років.

Підозрюваний Вадим знаходиться на обліку в Рівненському райвідділі як особа, що перебуває під адміністративним наглядом. Протягом року чоловік п'ять разів притягувався до адміністративної відповідальності.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися