Міліціонер застрелився із табельної зброї через... сімейні чвари з дружиною?
Вінничина

Міліціонер застрелився із табельної зброї через... сімейні чвари з дружиною?

23 грудня 2014, 23:24
2
0
Сподобалось?
0

 

На Вінниччині покінчив з життям майор міліції. Серед головних версій, причиною, що призвела до непоправної біди, - сімейні чвари, повідомляє gazeta.ua.

Співробітник Калинівського райвідділку міліції 34-річний Михайло Присяжнюк покінчив життя самогубством. Трагедія сталася близько дев'ятої вечора 21 грудня. На місце події одразу викликали медиків та правоохоронців, приїхала слідчо-експертна група із області.

«Михайло Васильович був спокійним та врівноваженим, на роботі ніяких конфліктів не мав. Раніше працював дільничним, потім начальником сектору кримінальної міліції у справах дітей. В серпні був призначений на посаду начальника сектору з кадрового забезпечення. В той вечір він був відповідальний по райвідділку. Поїхав додому повечеряти, тому був у формі та із табельною зброєю. Думаємо, що самогубство вчинив на побутовому ґрунті через суперечки із дружиною», - розповіли колеги.

Односельці розповідають, що у Михайла це другий шлюб. Перший не склався, тому з дружиною розлучився, залишилася дитина. У другому шлюбі із жінкою виховували двох дітей, дружина займається бізнесом, має кілька яток на базарі, але теж не все було гаразд. Подружжя часто сварилося.

«Присяжнюк виходив з будинку разом із дружиною. І на виході з хати в дверях дістав зброю та вистрелив собі у скроню Куля пройшла на виліт, тому він ще деякий час залишався живим. Дружина викликала швидку, а тесть забрав та заховав зброю. Врятувати Михайла лікарі не змогли. Півтори години вони боролися за його життя у реанімаційному відділенні Калинівської районної лікарні, але він помер, так і не прийшовши до тями», - додали правоохоронці.

За фактом смерті офіцера відкрили кримінальне провадження за статтею навмисне вбивство. В рамках розслідування з'ясують причину самогубства правоохоронця.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Я
    Я

    От сука

    24 грудня 2014, 00:46
    Відповісти
  • Tolikfcu
    Tolikfcu

    Novosti

    5 квітня 2021, 10:11
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися