Благодійники подарували позашляховик спецроті «Світязь»
Волинь

Благодійники подарували позашляховик спецроті «Світязь»

1 березня 2015, 09:17
0
0
Сподобалось?
0

Гараж роти міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області поповнився позашляховиком. Благодійний фонд «Волинь-2014» придбав у Німеччині для потреб правоохоронців Nissan Patrol.

За словами командира роти міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області Олександра Фацевича, під час останніх бойових дій у Вуглегірську, вони втратили половину наявної автомобільної техніки, тому виникла потреба у нових автівках.

«Під час ротації ми вивели з Вуглегірська два автомобілі, а решта транспорту, який слугував для перевезення особового складу був знищений. В тому числі і своєю артилерією, тому що не треба було залишати після себе техніку», - сказав командир.
Він подякував Фонду, за надану допомогу та зазначив, що автомобілі – один з основних елементів ефективного виконання поставлених завдань. 
Вручив ключі від джипа командиру «Світязю» член правління Благодійного фонду «Волинь-2014» Віктор Чорнуха. 
- Ми сподіваємося, що цей позашляховик допоможе вам зберегти життя та здоров’я. Наш Фонд для цього і був створений: допомагати хлопцям, що боронять нашу землю на Сході України. На сьогодні ми вже надали різних видів гуманітарної допомоги на загальну суму близько п’яти мільйонів гривень і не плануємо зупинятися, - зазначив він.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися