Волиняни відвезли в зону ООС відремонтований позашляховик
Волинь

Волиняни відвезли в зону ООС відремонтований позашляховик

28 листопада 2020, 15:54
0
0
Сподобалось?
0

Волонтери із центру «Серце патріота» повезли позашляховик Nissan Patrol українським захисникам у зону ООС. Натомість, із зони воєнних дій вони привезуть на Волинь автомобіль медиків із селища Піски, який вийшов із ладу.

Як повідомив засновник волонтерського центру «Серце патріота» Сергій Балицький, у зону ООС вирушив екіпаж у складі двох осіб. Утім, оскільки ніч застала втомлених волонтерів неподалік від Маріуполя, дорогою до пункту призначення земляків зустрів полковник поліції, лучанин Віталій Бортнюк, який нині займає посаду заступника керівника поліції у Маріуполі, пише ІА Волинські новини.

«Ми повезли позашляховик для добровольців на Широкине. Автомобіль марки Nissan Patrol купили та відремонтували коштами та зусиллями рівненських волонтерів та ВЦ «Серце Патріота». Сьогодні, 28 листопада, направляємось в сторону селища Піски Ясинуватського району. Звідти нам потрібно забрати медичного буса, якого повеземо лаветою на ремонт. Окрім цього, нам потрібно дістатися до медиків у Верхньоторецькому, де декілька днів тому від кулі снайпера загинув український військовий. І тоді вже будемо їхати додому», – каже Сергій Балицький.

Він розповів, що у дорозі на схід волонтерів застала ніч, тому на допомогу їм прийшов лучанин, заступник керівника поліції Маріуполя Віталій Бортнюк, який тепло прийняв гостей із Волині, допоміг прилаштуватися на ночівлю, а також забезпечив охорону транспортним засобам волонтерів.

«Разом із Сергієм Балицьким ми разом зростали із дитинства. Гралися та мешкали у одному дворі, тому, коли він до мене зателефонував, і сказав, що разом з іншим волонтером їдуть до Маріуполя, я дуже зрадів. Приємно зустрічати земляків із рідної Волині тут, на сході», – зазначив полковник поліції.

Натомість, Сергій Балицький розповів, що, окрім доставки вантажу до місця призначення, волонтери заїхали вшанувати пам’ять полеглих захисників із Волині до Волновахи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися