У Луцьку знову напали на офіс комуністів?
Волинь

У Луцьку знову напали на офіс комуністів?

18 червня 2015, 15:54
0
1
Сподобалось?
1

Прес-служба міліції Волині повідомила, що вчора невідомі пошкодили вхідні двері осередку однієї з політичних партій та нанесли тілесні ушкодження одному з лідерів політсили.

– Повідомлення про подію у чергову частину луцького міськвідділу міліції надійшло о 17:10. За викликом відразу вирушила слідчо-оперативна група. Особи, причетні до вчинення правопорушення, встановлені, проводиться дослідча перевірка. Вирішується питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Луцького МВ УМВС України у Волинській області Ігор Муковоз.

Водночас на сторінці члена «Громадського контролю» Волині Павла Данильчука з’явився допис про «зустріч» з одним з луцьких братів-комуністів Кононовичів, які вже давно встигли набити всіи оскому своїми витівками і висловлюваннями.

«Довелось спасати від чергово приступу комуно-сеператиських настроїв одного з волинських комсомолохробаків (призвіще цих братів обіцяв більше не буду згадувати, бо й так відомі вже для широкого загалу). Пацієнт себе вів чемно, погоджувався змінити політичну орієнтацію та більше не марити комсомолом, але потім чомусь знов почався шизофренічний припадок, він викликав швидку і міліцію, почав розказував про міфічних бандерівців, що його катували, але честь члєніна та партії він не зрадив», – написав Данильчук.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися