Передбачив війну за 10 років до її початку
Волинь

Передбачив війну за 10 років до її початку

7 жовтня 2023, 10:00
0
1
Сподобалось?
1

Лучанин Олександр Висоцький відомий тим, що винайшов «формулу кохання». У нього є своя методика розрахунків біоритмів і сумісності. Тож він може вирахувати, чи будуть щасливими і чи підходять один одному чоловік та жінка. Також серед захоплень Олександра – астрологія. Саме по зірках він «побачив», що у 2020-х роках у нас може бути війна.  

– Я досліджую астрологічні транзити, тобто переміщення планет Сонячної системи, – зазначив Олександр. – По них видно, що за останні 120 років тричі складалася певна критична конфігурація Урана, Нептуна, Плутона, яка приводила до конфліктів. У 1900-1910 роках був конфліктний період. Через чотири роки почалася Перша світова війна. У 1929-1937-му людство пройшло ще один критичний період. Через пару літ розпочалася Друга світова війна. У 2006-2016 роках склався такий самий конфліктний період. Тож ми мали астрологічні передумови початку війни з 2020-го.  

– А зорі кажуть, коли війна закінчиться?

– Війна – тимчасове явище, спад, через який проходить людство. У липні 2026 року у космосі відбудеться позитивна конфігурація і настане покращення. Зараз ми ще рухаємося у цю сторону.

– Ви хочете сказати, що війна триватиме до 2026-го?

– Ні. У 2026-му настане пік позитиву. Якщо порівнювати із добою, тоді буде полудень. А зараз у нас почало світати. Взяти хоча б рік тому – ми боялися, що бомба впаде ядерна. Зараз вже цей страх якось потроху відступає. А у 2026-му ми остаточно повернемо на шлях руху вперед. 

Наталка СЛЮСАР


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися