Нещастя з Ігором Єремеєвим сталося у дуже несприятливий для нього день
Волинь

Нещастя з Ігором Єремеєвим сталося у дуже несприятливий для нього день

29 липня 2015, 12:09
0
0
Сподобалось?
0

Так стверджує дослідник біоритмів людини, автор «Формули кохання» лучанин  Олександр Висоцький. Він дав оцінку ситуації з точки зору астрології та біоритмів.

– Про нещастя дізнався з Інтернету. Сприйняв інформацію досить емоційно, бо ми у 80-ті роки навчалися на будівельному факультеті і жили в одному гуртожитку. Я склав графік біоритмів Ігоря на липень і виявилося, що у переддень нещасного випадку рівень інтуїції у нього  був на мінімумі. А 26-го липня, коли трапився інцидент, також на мінімумі були емоційний та інтелектуальний біоритми. При цьому фізичний стан наближався до максимуму. Дана ситуація є критичною і трапляється раз на п’ять-шість років, а тому в такі дні людина має бути максимально обережною і уникати екстремальних ситуацій, – каже Олександр Висоцький.

Також лучанин практикує астрологію, і стверджує, що 26 липня зорі теж сприяли негативним явищам.

– Якщо говорити мовою астрології, у цей день спостерігалася точна квадратура транзитного Плутона до натального Сонця (потужний мінорний аспект) на фоні квадратури Урана до Плутона. Простіше кажучи, Уран і Плутон створювали вкрай негативний енергетичний фон підсилюючи критичну комбінацію біоритмів, – розповідає Олександр Висоцький.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися