Міського голову Рожища підозрюють у корупції
Волинь

Міського голову Рожища підозрюють у корупції

14 серпня 2015, 13:10
0
0
Сподобалось?
0

Вчора правоохоронці проводили слідчі дії у приміщенні Рожищенської міської ради. УМВС України у Волинській отримало заяву від підприємця з обласного центру Артема О., про вимагання у нього хабара Рожищенським міським головою В’ячеславом Поліщуком. Проти дій правоохоронців виступили активісти ГО «Народна самооборона» Рожища, членом якої також є В’ячеслав П оліщук. Усе, що відбулося, вони назвали провокацією. Мовляв, це політичний тиск і намагання завадити нинішньому міському голові взяти участь на найближчим виборах до місцевих рад, адже він є головним кандидатом на перемогу у мерських перегонах у Рожищі. Також, за словами активістів, Поліщук вів активну боротьбу з перевізниками нелегально видобутого піску у районі.

Начальник УМВС України Петро Шпига розповів, що міський голова Рожищ одноосібно прийняв рішення, без винесення його на міськвиконком, про облаштування у місті книжкового ринку. Зробив він це після того, як підприємець з Луцька сплатив на рахунок міської ради благодійний внесок у розмірі 5 тисяч гривень.

Як стверджують представники рожищенської «Народної самооборони», цей же підприємець намагався дати гроші готівкою, але міський голова відмовився.

Петро Шпига зазначив, що нині вина міського голови не доведена. Тривають слідчі дії. Не відреагуватим на заяву підприємця міліція не могла. Більш ясна картина буде після того, як буде опрацьовано таємну інформацію. Ймовірно у кабінеті чиновника були використанні негласні засоби отримання інформації.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися