У Рожищі зібралися випускники технікуму
Волинь

На Волині студенти зустрілися з викладачами через пів століття

1 липня 2023, 14:01
0
0
Сподобалось?
0

Випускників Рожищенського зоо­ветеринарного технікуму доля порозкидала по всій Україні: в Тернопільській, Хмельницькій, Донецькій, Харківській областях. Минуло 56 літ після його закінчення, тож і вирішили зустрітися. Завдяки теперішньому директору цього коледжу Олександрові Давидюку, колишні випускники побували у новому приміщенні технікуму. Зібралися Люба Борщевська, Дуся Решетовська, Люба Багнюк, Галина Каденчук, Валя Кабанова, Володимир Трофимук, Іван Карпюк, Михайло Кидиба, Григорій Мірошниченко, Валентин Ковальчук, Борис Максимюк. З великою пошаною спілкувалися з викладачами Жаном Олексійовичем Фарафоновим та Анастасією Андріївною Ющак, яким уже за 80 літ.

Борис Максимюк та Іван Карпюк підійшли в саду до дерев, які садили. Розлогі груші нагадали юність. Однокурсник Борис Максимюк презентував усім свою чергову книгу «Молитва під акомпанемент дощу».

Іван Карпюк приїхав з Хмельниччини. Розповідав друзям про своє життя, а ще поділився, що давно передплачує «Вісник+К». Однокурсники підтримують та допомагають одне одному, провідують, коли хтось прихворіє. Петрові Пелешу, який неходячий, передали мотоколяску і ходунці. Діти, внуки цих випускників неодноразово відмічали, що мало є випадків, щоб таким згуртованим був курс. Говорили і не могли наговоритися, а наприкінці промовили слова молитви за Україну та пом’янули тих однокурсників, які вже на вічному спочинку.

Борис МАКСИМЮК,

член Національної спілки журналістів України


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися