За минулу добу на Волині площа пожеже на торфовищах зменшилась на 7 га
Волинь

За минулу добу на Волині площа пожеже на торфовищах зменшилась на 7 га

15 серпня 2015, 22:05
0
0
Сподобалось?
0

Минулої доби завдяки зусиллям рятувальників, працівників водного, лісового господарства, місцевого населення вдалося ліквідувати горіння торф’янику між селами Ворокомле та Видерта Камінь-Каширського району Волинської області на площі 7 га.

Про це звітують в УДСНС Волині.

На місці пожежі розгорнуто зведений загін. Для забезпечення локалізації пожежі залучені: 31 чоловік з числа особового складу апарату управління ДСНС області та найближчих рятувальних підрозділів, близько 10 чоловік від управління водного господарства та лісового господарства області, допомагають більше 20 мешканців з навколишніх сіл.

Гасіння пожежі здійснюється за допомоги 6-ти одиниць основної та спеціальної пожежної техніки, в тому числі: 2 пожежні автоцистерни ємністю по 2,5 та 8 тонн води, дві пожежні насосні станції ПНС-110 продуктивністю подачі води по 100 л/с, 2 рукавні автомобіля, а також 4 переносних мотопомпи. За допомоги бульдозера створюються земляні канави для недопущення розповсюдження вогню.

Спеціальна техніка залучена з ДПРЧ-8 Каменя-Каширського, ДПРЧ-4 Ковеля, частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону з Луцька.

Гасіння пожежі триває і перебуває на постійному контролі керівництва Управління ДСНС області.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися