Луцький палац учнівської молоді відзначив 70-річний ювілей ремонтом
Волинь

Луцький палац учнівської молоді відзначив 70-річний ювілей ремонтом

18 жовтня 2015, 09:41
0
2
Сподобалось?
2

Цьогоріч Палац учнівської молоді святкує 70-ту річницю. Свою історію цей заклад розпочав далекого 1945 року. З дверей закладу вийшло багато талановитої молоді. За 70 років роботи колектив та вихованці Палацу учнівської молоді стали лауреатами і переможцями національних та міжнародних конкурсів. Сьогодні тут займається майже 4 500 дітей.

Приємним подарунком до ювілею стало завершення капітального ремонту другого корпусу Палацу учнівської молоді. Тут було проведено утеплення всієї будівлі мінераловатними плитами, замінено стару руберойдову покрівлю на нову з геомембранної плівки, виконано заміну вікон і вітражів на металопластикові, перед центральним входом замінено зруйноване мозаїчне покриття на гранітну плитку, в приміщенні глядацької зали встелене сучасне ковролінове покриття, замінено всі стільці, в холі на другому поверсі повністю замінено паркетне покриття. Вартість будівельних робіт склала приблизно шість мільйонів гривень.

Основна частина коштів виділена з міського бюджету, а частина, за сприянням народного депутата Ігоря Лапіна, з державного.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися