У Луцьку відбулася масова бійка біля нічного клубу
Волинь

У Луцьку відбулася масова бійка біля нічного клубу

19 жовтня 2015, 17:46
0
0
Сподобалось?
0

Вчора вночі у Луцьку сталася масова бійка поблизу нічного клубу «Підкова», що на вулиці Данила Галицького. Один із відвідувачів закладу, хильнувши зайвого, вирішив розім'яти кулаки. Чоловік напідпитку затіяв бійку, потому перечепився на сходах, впав та втратив свідомість. Тож нічні пригоди для нього завершилися госпіталізацією. Втім це був лише початок бійки, пише «ВолиньPost».

Не менш п'яні відвідувачі нічного клубу вирішили, що їх «колегу по чарці» відлупцювали ППСники, які намагалися втихомирити буяна та вивести його з приміщення. Кілька десятків чоловіків вирішили відстоювати «правду» лайкою, криками та кулаками. 

Аби втихомирити неадекватних чоловіків та жінок, до нічного клубу стягнули всі вільні патрулі міліції та три групи швидкого реагування самооборонівців. У результаті агресію вдалося погасити. Співробітники патрульної служби затримали чотирьох найбільш активних порушників. В одного з них, 31-річного лучанина Олега П., в кишені виявили паперовий згорток із марихуаною вагою 2 грами. З його слів, наркотичне зілля він знайшов на смітнику.

Як показали результати медичного освідування, у крові у Олега П. було 1,9 проміле алкоголю. Проходити тест на вміст наркотичних речовин у крові він відмовився.

https://www.youtube.com/watch?v=8r9tBRFEZgI

https://www.youtube.com/watch?v=gGJXspH_BoI

https://www.youtube.com/watch?v=RCi4RTSKcVs

https://www.youtube.com/watch?v=bnAEmGyPvVc


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися