На Волині знову масовий заїзд нелегальних бурштинокопачів — цього разу близько 5 тисяч
Волинь

На Волині знову масовий заїзд нелегальних бурштинокопачів — цього разу близько 5 тисяч

24 жовтня 2015, 15:37
0
1
Сподобалось?
1

З самого ранку на Маневиччині почали збиратися нелегальні копачі із сусідніх областей. О 9:40 до правоохоронців маневицького райвідділу міліції надійшло повідомлення: на дорозі поблизу села Лісове зібралися близько п’ятисот осіб із лопатами. Чоловіки йшли в напрямку лісового масиву з наміром здійснювати незаконний видобуток бурштину-сирцю.

Правоохоронці та представники органів місцевої влади  намагаються не допустити силового протистояння. На місце події виїхали заступник начальника управління полковник міліції Анатолій Шумик, працівники районного відділу міліції, співробітники спецпідрозділів УМВС.

За даними правоохоронців, станом на 12:00 кількість копачів збільшилася до 5 тисяч осіб.

Це уже третій цієї осені наліт на волинські ліси, який організовують кримінальні авторитети. Після другої спроби зловмисники, отримавши жорстку відповідь, зробили тривалу перерву. Однак нині скористалися задіянням великих сил міліції на охороні виборчого процесу. Також у виборах задіяні і чимало громадських активістів, які попередні рази допомагали силовикам приборкувати заражене бурштиновою лихоманкою стадо копачів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися