Депутати Луцької міськради своїм рішенням захистили кілька зелених зон
Волинь

Депутати Луцької міськради своїм рішенням захистили кілька зелених зон

25 грудня 2015, 17:27
0
0
Сподобалось?
0

Депутати Луцької міської ради прийняли рішення «Про визначення меж скверів та рекреаційної зони у Луцьку». Воно стосується встановлення меж трьох скверів та однієї рекреаційної зони. Це «зелені зони», що знаходяться на Київському майдані (за магазином «Київський» – ОДА), біля обласної бібліотеки імені Олени Пчілки на вулиці Шопена в центральному районі Луцька та на проспекті Молоді поблизу клубу «3000». Облаштування рекреаційної зони відбувається вздовж річки Сапалаївка ( від проспекту Волі до вулиці Чехова).

Також окремо депутати на сесії затвердили межі парку на перетині вулиць Конякіна та Гордіюк. Його відстояли громадські активісти, адже на цей немалий клаптик луцької землі вже поклали око забудовники.

Директор КП «Парки та сквери Луцька» Анатолій Трикуш пояснив, що на що тут знаходиться земельна ділянка площею 7,28 га. Вона включає в себе «зелені зони» та може бути використана для влаштування парку. За словами доповідача, прийняття цього рішення сприятиме охороні та збереженню зелених насаджень у місті і утриманню їх у здоровому впорядкованому стані.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися