Віталій Кварцяний розстроївся через нічию з «Олімпіком»
Волинь

Віталій Кварцяний розстроївся через нічию з «Олімпіком»

21 березня 2016, 12:50
0
0
Сподобалось?
0

Головний тренер «Волині» Віталій Кварцяний після гри 19 туру з «Олімпіком» висловив відверте невдоволення результатом і грою своїх підопічних. Мовляв, гра за поганої погоди (протягом матчу йшов мокрий сніг) мала стати іспитом для кожного гравця, що він вміє грати на будь-якому полі.

– Уже ніхто не хоче грати у дворах, коли йде сніг, як грали ми... Мої гравці можуть грати краще, але такі втрати м'яча знижують якість футболу. Мене дивує їх легковажність, адже футбол - це повна самовіддача в кожному моменті. Сьогодні багато моїх гравців не виконували елементарних речей. А якщо точніше, виконували, але неякісно. Прийом м'яча або дриблінг для наших нападників сьогодні було чимось надприродним, тому у нас була велика бідність в атаці. Я чекав від Козьбана набагато більше індивідуальних дій, але йому що не кажи, все без толку. Мемешев Редван Раїмович побігав хвилин двадцять, а потім зупинився.

Сьогодні команда хотіла не програти, але мені це не дуже подобається. Команда повинна прагнути до перемоги. Гра повинна давати максимальні можливості для розкриття в собі якихось нових якостей. А якщо ми відходимо назад, не боремося, вибиваємо м'яч куди попало... Хоча це суворо заборонено, футболісти продовжують це робити. Над цим потрібно працювати. Ця невпевненість закладена ще в дитячих футбольних школах. Сьогоднішньою нічиєю залишилися задоволені футболісти, а я не дуже.

«Олімпік» – хороша команда, яка в першому таймі і моментами у другому цікаво грала. «Олімпік» грає в футбол і дає грати іншим.

Дуже багато помилок допустив суддя. Сьогодні був дуже низький рівень суддівства, я навіть не знаю, як це назвати... Судді думають, що вони господарі футбольної гри, а я думаю, що це просто смішно.

Цікаво, що й головний наставник «Олімпіка» Роман Санжар був розстроєний результатом.

– Звичайно, зараз у нас більше негативних емоцій, тому що ми хотіли виграти. Ми створили достатньо хороших моментів біля воріт суперника, але, щоб перемагати, потрібно вміти ці моменти реалізовувати.

У другому таймі у нас було багато контратак, але не вистачало останнього пасу, конструктиву. На такому газоні було складно конструювати атаки, переміщатися, тому і ми, і наш суперник максимально спростили гру. Було складно тримати м'яч в центрі поля, газон був дуже слизьким і в'язким, тому було багато боротьби. Але, думаю, що обрана тактика була правильною, виходячи з сьогоднішніх погодних умов. Ми не перемогли у себе вдома, але і не програли. Звичайно, ми засмучені, але слід враховувати, що ми грали з хорошою командою. На такому полі фактурні футболісти «Волині» мали перевагу в боротьбі, а боротьба сьогодні грала велике значення. Сьогодні було не просто гравцям. Ми, природно, дуже незадоволені, що не змогли обіграти «Волинь».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися