У Луцьку касирка «нагріла» свій банк на 350 тисяч
Волинь

У Луцьку касирка «нагріла» свій банк на 350 тисяч

6 серпня 2016, 23:32
0
0
Сподобалось?
0

Упродовж лютого-березня 2016 року контролер-касир однієї із філій державного банку привласнила та витратила на свій розсуд 356 тисяч 824 гривні. Жінка підробляла заявки на видачу готівки, в яких підробляла підписи клієнтів банку.

Працівники Управління захисту економіки у Волинській області ДЗЕ НП України забезпечили відшкодування завданих збитків у повному обсязі.

Правоохоронці повідомили про підозру у вчиненні правопорушень за ч.3 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України, ч. 4 ст. 358 (Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) Кримінального кодексу України, ч. 3 ст. 362 (Несанкціоновані дії з інформацією, яка оброблюється в електронно-обчислювальних машинах (Комп’ютерах), автоматизованих системах, комп’ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, вчинені особою, яка має право доступу до неї) Кримінального кодексу України та ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися