Рідні постраждалої підозрюють, що Дмитро Задерецький міг спеціально виштовхнути дівчину з вікна
Волинь

Рідні постраждалої підозрюють, що Дмитро Задерецький міг спеціально виштовхнути дівчину з вікна

15 травня 2017, 17:46
0
0
Сподобалось?
0

Мати та сестра 26-річної лучанки Ірини, яка на початку травня випала з вікна дев’ятого поверху новобудови на вулиці Івана Франка, винять у трагедії її хлопця – футболіста ФК «Волинь» Дмитра Задерецького.  

Своїми підозрами вони поділилися із журналістами «Надзвичайних новин».

У сюжеті йдеться про те, що Ірина є достатньо успішною жінкою  – вона переважно живе і працює в Італії помічником юриста (неподалік Венеції). У Луцьку недавно придбала квартиру у новобудові. Встигла зробити хороший ремонт, придбати меблі й техніку.

Матір та сестра потерпілої в один голос твердять, падіння Ірини не зещасний випадок і не спроба самогубства. Звинувачують у тому, що сталося, Дмитра Задерецького. Того ранку він був разом з Іриною в її квартирі. Мотивом розправи, розповідають рідні, могли стати гроші. Дмитро нібито взяв у дівчини коштовності й не повернув. Загалом Ірина вела досить безбідний спосіб життя, носила речі від відомих італійських будинків моди.

Цікаво, що, після падіння дівчини, Дмитро не повідомив про це нікому, а просто зібрав речі й утік. Поліцейським пояснив, що був у стані афекту. Дівчину врятувало те, що вона впала у купу піску. У неї поламаний череп, роздроблений таз, поламані кінцівки, ребро пошкодило легеню, довелося видалити селезінку. Із цими травмами та з сильною кровотечею вона пролежала на місці падіння майже годину, аж поки на неї не натрапив один із сусідів.

Ірина перенесла вже кілька операцій, проте від будь-яких прогнозів медики все ще утримуються. А поліція розраховує на покази Ірини, адже тільки вона одна може розповісти, що відбулося того ранку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися