Великодні писанки з митрополитом розписували волинські діти
Волинь

Великодні писанки з митрополитом розписували волинські діти

4 квітня 2018, 14:25
0
0
Сподобалось?
0

Юні лучани з родин учасників АТО  розписували писанки разом із митрополитом Луцьким і Волинським Української Православної церкви Київського Патріархату Михаїлом. У приміщенні Волинської православної богословської академії відбувся особливий майстер-клас «Великодня писанка з митрополитом», - інформує прес-служба міської ради.

Творче заняття розпочали фахові митці – викладачі Луцької художньої школи Людмила Пантєлєєва та Ольга Кучма, які ознайомили маленьких митців з основними технічними моментами розпису писанок. Митрополит Михаїл поділився з дітьми своїм баченням розпису писанки, зазначивши, що кожен символ несе у собі особливий зміст. Кожна риска чи кружечок передає настрій та духовний стан людини. Також митрополит Михаїл провів духовну бесіду з дітьми, відповівши на їх численні запитання. А були вони доволі цікаві та різноманітні: від того, що означає одяг священнослужителя, до - яким був владика Михаїл у дитинстві.

 Діти також розповіли йому про свої захоплення і вподобання. Серед дівчат були ті, хто відвідує секцію з кікбоксингу, а юні поціновувачі музики,скориставшись фортепіано, що було у залі,  продемонстрували свої вміння.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися