У волинських лісах знову «Звитяга»
Волинь

У волинських лісах знову «Звитяга»

17 квітня 2018, 10:30
0
0
Сподобалось?
0

Вже тринадцятий рік поспіль молодь з усієї України збереться на спортивно-патріотичну теренову гру «Звитяга», щоб прожити у волинських лісах чотири дні, як повстанці. Теренівка проходитиме з 5 по 8 травня 2018 року, -повідомляє прес-служба міської ради.

 Метою «Звитяги» є виховання у дітей, юнацтва та молоді національної свідомості, історичної пам’яті, громадянської позиції, патріотизму, готовності захищати Батьківщину шляхом ознайомлення з духовною спадщиною ОУН та УПА.

Спробувати свої сили у грі можуть юнаки та дівчата віком від 16 до 28 років. Учасників «Звитяги» об’єднають у дві команди – сотні. Кожна сотня матиме свій прапор, а гравці носитимуть нарукавні пов’язки відповідного кольору. Завдання учасників – здобути прапор команди-суперника та зірвати якнайбільше пов’язок членів протилежної команди. Сотнями керуватимуть сотенні, які разом із проводом визначають тактику та стратегію гри своїх команд. Сотні складаються із роїв та чот, відповідно до устрою Української Повстанської Армії. Особливістю теренівки є «третя сила» – близько трьох десятків диверсантів, які додаватимуть грі ще більшої динаміки.

Для реєстрації переходьте за посиланням: http://zvytjaga.org.ua/zholoshennja-on-line/ Контакти оргкомітету – 097 86 46 765; 093 62 75 825.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися