У Луцьку православний флешмоб на підтримку визнання автокефалії
Волинь

У Луцьку православний флешмоб на підтримку визнання автокефалії

22 квітня 2018, 12:20
0
0
Сподобалось?
0

 Сьогодні, 22 квітня,  о 13.00 год. за ініціативи Митрополита Михаїла на Театральному майдані Луцька відбудеться православний флешмоб на підтримку визнання Вселенським Патріархом Варфоломієм автокефалії (незалежності) Православної Церкви в Україні, -повідомляє прес-служба ОДА.

Волинська та Володимир-Волинська єпархії Української православної церкви Київського Патріархату провели  молебні за створення єдиної незалежної української православної церкви. Також аналогічні заходи відбулися в усіх релігійних громадах обох єпархій .

«Позитивне рішення Вселенського Патріарха Варфоломія стане чудовим подарунком для українців до відзначення 1030-річчя від Дня хрещення Київської Русі князем Володимиром Великим», вважає голова облдержадміністрації Олександр Савченко.  І повідомив, що  молитиметься разом із волинянами.

 До слова: 19 квітня 2018 року Верховна Рада підтримала за основу та в цілому проект постанови «Про підтримку звернення Президента України до Вселенського Патріарха Варфоломія про надання Томосу про автокефалію Православної Церкви в Україні».

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися