Маленькій лучанці збирають кошти на лікування
Волинь

Маленькій лучанці збирають кошти на лікування

19 листопада 2018, 20:27
0
0
Сподобалось?
0

З чотирьох років Аріна Самчук бореться зі страшною хворобою -  пухлиною головного мозку. Діагноз: подовжений ріст пухлини (анапластична епендимома, Grade III) правого ММК , стан після хірургічного лікування 10.08.11, 23.07.15, 13.08.17) Атактичний синдром. Парез Vl, VII пари ЧМН справа).
Арінка пережила близько десяти оперативних втручань, отримувала курси радіотерапії. В листопаді 2017 року дівчинка пройшла лікування Кібер ножем. Але знову стався рецидив - пухлина збільшилась. Мама Аріни Самчук Вікторія просить допомогти зібрати кошти на лікування.
«Хочу поділитися з Вами нашою невтішною поїздкою в Туреччину на обстеження. Чесно кажучи, їхали ми туди із зовсім чистою душею та думками про те, що усе буде добре і аналізи покажуть хороший результат. Я навіть на секундочку не могла подумати та й не допускала думки про те, що пухлина дасть рецидив», - пише Вікторія.
Наразі лікарі радять негайне оперативне втручання, з подальшим визначенням найбільш ефективних методів лікування(імунотерапія).Дівчинку згодився оперувати нейрохірург з турецької клініки Аджібаден. Вартість операції $40 000. Рідні дівчинки благають про допомогу.

Реквізити для допомоги:
Номер картки ПриватБанку
5363 5426 0273 3926 Самчук Вікторія Вікторівна
Номер картки USD
5168 7427 1160 4516 Самчук Вікторія Вікторівна


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися