На Волині відділення УКРПОШТИ не закриватимуть
Волинь

На Волині відділення УКРПОШТИ не закриватимуть

27 листопада 2018, 16:13
0
0
Сподобалось?
0

На Волині не будуть закривати поштових відділень, а людям гарантовано будуть приносити пенсії та періодику. Про це під час прес-конференції заявив директор волинської пошти Іван Шевчук, – повідомляє Перший.

“В “Укрпошти” склалася непроста ситуація тому, що держава замовляє у підприємства ряд послуг, але за них не платить ні копійки. Насамперед ідеться про доставку пенсій.

Раніше “Укрпошта” виконувала цю послугу за тарифом 3,56%, потім його зменшили до 1,56%, тож замість працювати на прибуток, підприємство з 2004-го несло збитки, які лише за нинішній рік становлять  мільярд гривень”, – повідомив Шевчук та зазначив, що великою підтримкою в питанні прибутковості сільських відділень є передплата газет і журналів місцевими жителями.

Як взірець для наслідування Іван Шевчук назвав поштове відділення у селі Гораймівка Маневицького району. Воно працює у великий “плюс”, оскільки активно займається передплатою друкованих ЗМІ та зуміло налагодити дієву співпрацю з місцевою владою, тож тепер усі платежі сільради “йдуть” через цю пошту. Приміщення ВПЗ там теж відремонтували, навіть бруківку поклали, бо до покращення умов роботи обʼєднали зусилля і Волинська дирекція, і колектив відділення, і громада.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися