Ковельчани наліпили вареників для бійців 14 ОМБ
Волинь

Ковельчани наліпили вареників для бійців 14 ОМБ

17 грудня 2018, 17:15
0
0
Сподобалось?
0

Ковельський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді спільно з волонтером Олександром Мазурком та "Ковельською міськрайонною спілкою ветеранів та волонтерів АТО" звернулись до навчальних закладів міста і небайдужих ковельчан про допомогу. Про це у «Фейсбуці» повідомила очільниця міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Інна Третяк

"На схід потрібно було доправити гуманітарний вантаж для хлопців 14 окремої механізованої бригади. Велика кількість необхідних речей була швидко зібрана і оперативно доставлена на основний склад. Одна бабуся навіть попросила заїхати до її домівки, аби ми передали хлопцям мішок картоплі", - йдеться у дописі.

 Керівництво ТОВ "Добра кухня" вдосталь забезпечило бійців смачнющими волинськими варениками, а Василь Мичко, благочинний Ковельського міського деканату УПЦ КП, посприяв у ремонті автомобіль для ООС.
 "Ось так дружно діти, молодь та дорослі змогли об'єднатися, зробивши велику, добру справу! Пишаюся нашими ковельчанами!" - пише Інна Третяк. 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися