Дочка не прийшла на похорон мами
Волинь

Дочка не прийшла на похорон мами

4 лютого 2019, 11:29
0
0
Сподобалось?
0

Цей випадок стався в одному із сіл Волині. Досі неможливо отямитися від жахливого вчинку доньки, хоч минуло вже півроку.

Мати-вдовиця сама виростила чотирьох дітей, старалася всім допомогти, коли вони вже мали свої сім’ї. Була дуже доброю людиною, ростила правнуків, які її обожнювали. І коли хату заповіла онучці, з якою жила, тут і почалася війна. Дочка Соня проклинала матір, казала, що вона їй нічого не дала. А це неправда! Бабуся віддавала останній шматок хліба, аби нікого не образити. Але Соні все було мало. Останні три роки до матері навіть не говорила, та жінка все пробачала дочці.

І от у квітні старенька померла. Соня, яка живе за сто метрів, на похорон не прийшла. Замість того, щоб провести в останню путь найріднішу людину, подякувати за все, дочка спокійно дивилася телевізор. Коли проводили бабусю до храму, вона лише визирнула у вікно, а прийти у церкву через дорогу не спромоглася.

Після похорону вона себе виправдовує. Каже, боялася, щоб її не били і не вигнали люди. У селі не можуть зрозуміти: як можна не прийти на похорон рідної матері?! Але Бог їй суддя.

Юлія МАЗОРУК


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися