У Луцьку виділили 15 мільйонів на погашення боргів із зарплат медикам та освітянам
Волинь

У Луцьку виділили 15 мільйонів на погашення боргів із зарплат медикам та освітянам

19 грудня 2019, 14:29
0
0
Сподобалось?
0

Депутати Луцької міської ради ухвалили рішення виділити майже 15 мільйонів гривень на оплату праці освітянам та медичним працівникам, оскільки держава не виділила достатньої кількості коштів, аби погасити борги із заробітної плати.

Про це під час засідання позачергової сесії повідомила директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, - передає ІА Волинські новини.

З її слів, враховуючи перевиконання бюджету міста, пропонується збільшити об’єм міської казни на 19 мільйонів гривень, і спрямувати ці кошти на наступні потреби: майже 195 тисяч гривень – на КП «Ласка»; 2 мільйони 63 тисячі гривень - на оплату праці педагогічним працівникам, 6 мільйонів 160 гривень - на оплату праці медикам.

Окрім цього, у рамках перевиконання бюджету 4 мільйони гривень пропонують спрямувати на компенсацію ЛПЕ за пільговий проїзд лучан, а 6,5 мільйонів гривень – по розподілу на КП «Луцьктепло».

Також Лілія Єлова зазначила, що, за станом на сьогодні, довелось великою мірою перерозподілити міський бюджет.

Зокрема, із невикористаних за цільовим призначенням коштів додатково виокремлять 6 мільйонів 687 тисяч на оплату праці педагогам.

Також із цих грошей 1 мільйон 100 гривень виділять на компенсацію за пільгових поїзд громадян та 1 мільйон 752 гривень - на поточний ремонт доріг.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися