Луцьк – у десятці найперспективніших міст з розвитку туризму
Волинь

Луцьк – у десятці найперспективніших міст з розвитку туризму

27 грудня 2019, 15:24
0
0
Сподобалось?
0

Представили топ-десятку українських міст, які мають найкращі перспективи для розвитку туризму 2020 року.

Про це йдеться на сайті «Zruchno.Travel».

Київ, Львів, Одеса – безперечні лідери внутрішнього туризму в Україні. Але є і менш розкручені міста, які останнім часом докладають чимало зусиль для того, щоб здійснити прорив у вищу туристичну лігу. Напередодні нового 2020 року Zruchno.Travel за допомогою експертів визначив десять міст, які протягом минулого року заклали основу для найбільш динамічного розвитку місцевого туризму.

Щодо Луцька, то він дивував туристів лицарськими турнірами, шоу кінного театру, співами менестрелів, середньовічніми танцями, відзначаючи протягом року ювілей з’їзду європейських монархів. Крім того, зараз в обласному центрі активно розвивають бренд міського кликуна.

«Луцьк – невелике за територією та кількістю населення місто, та все ж дуже амбітне. В 2019 році ми вибороли звання другого за комфортністю міста в Україні. Будемо робити все можливе, аби зберегти цей статус, щоб наше місто було комфортним не лише для лучан, а й для його гостей. В наступному році плануємо збільшити кількість іноземних та внутрішніх туристів, розробити нові маршрути «Луцьк +», здивувати Україну проведенням нових цікавих заходів, а зрештою і поборотись за звання культурної столиці», – говорить начальник Управління туризму та промоції Луцької міської ради Катерина Теліпська.

Додамо, за рік Луцьк відвідують близько 250 тис. туристів.

Бюджет туристичної галузі у 2019 році: 1,5 млн грн.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися