На виїздах з Луцька забрали декілька блок-постів
Волинь

На виїздах з Луцька забрали декілька блок-постів

28 квітня 2020, 19:17
0
0
Сподобалось?
0

Комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Волинській ОДА зменшила кількість блок-постів поруч з Луцьком з 9 до 6.

Про це повідомляє радник Луцького міського голови Ігор Поліщук у Фейсбуку.

Зокрема, забрали блок-пости в напрямку Боратина, на вулиці Мамсурова та на Вишкові.

«Вважаю, що при такому режимі роботи, в якому вони працюють зараз, їх можна взагалі забирати всі і зайняти поліцейських та нацгвардійців чимось більш корисним, ніж імітація контролю та простоювання на межах міста», - йдеться у дописі.

Ігор Поліщук зазначив, що більшість авто не зупиняють, а якщо й зупиняють і виявляють, що температура підвищена – то зробити нічого не можуть.

«Нічого більше, ніж легкий психологічний дискомфорт для окремих виїжджаючих з міста, ці блок-пости не несуть, а розташовані вони так, що для тих, хто хоче їх об‘їхати, існують десятки інших шляхів.

Чергування медиків для вимірювання температури у водіїв та пасажирів авто взагалі не піддається жодному раціональному поясненню. Невже патрульний не може виміряти лазерним термометром температуру?

Застосування того чи іншого обмежувального заходу або заборони необхідно ретельно аналізувати на предмет його ефективності й дієвості та прогнозувати наслідки й розуміти очікуваний результат», - додав радник міського голови.

Фото ілюстративне


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися