У Луцьку військовослужбовець отримав трьохкімнатну квартиру
Волинь

У Луцьку військовослужбовець отримав трьохкімнатну квартиру

15 липня 2020, 10:56
0
0
Сподобалось?
0

В обласному центрі Волині військовослужбовець, який стояв на квартирній черзі з 2015 року, отримав трикімнатну квартиру.

Про це йшлося 15 липня під час позачергового засідання виконавчого комітету міської ради, повідомляє ІА Волинські новини.

Так, Чепелю Андрію Степановичу з сім’єю надали трикімнатну квартиру загальною площею 49,7 кв. м. З квартирного обліку Чепеля А.С., на якому він перебуває з 1 жовтня 2015 року в черзі військовослужбовців запасу та у відставці, зняли.

Окрім того, зі складу гуртожитку виконавчого комітету міської ради вивели двокімнатну квартиру площею 26,1 кв. м, в якій з 2001 року проживає Белоцька Тетяна Олексіївна з сім’єю в складі.

Також, у зв’язку з наданням Козубовському Сергію Володимировичу з сім’єю з умовою звільнення займаного ними приватизованого житлового приміщення в гуртожитку та згідно з поданою заявою Козубовського Сергія Володимировича житлове приміщення загальною площею 41,5 кв. м в гуртожитку вивели з приватного житлового фонду та включили у комунальну власність Луцької міської ради.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися