У селі на Волині горів житловий будинок
Волинь

У селі на Волині горів житловий будинок

22 березня 2021, 10:12
0
0
Сподобалось?
0

На Волині 21 березня рятувальники ліквідували 3 пожежі, що трапилися у Луцькому і Ковельському районах, а також у місті Нововолинську.

Так, о 00:57 до служби 101 повідомили про пожежу господарської будівлі в селі Тарасово Луцького району, - пише У ДСНС України у Волинській області.

Об 1:44 вогонь, що сягнув перекриття й покрівлі, ліквідували співробітники двох пожежно-рятувальних підрозділів обласного центру – 2-ої та 25-ої державних пожежно-рятувальних частин. Імовірно, пожежа трапилася внаслідок порушення правил монтажу нагрівальних печей та димарів.

У селі Дубове Ковельського району спалахнув вогонь на терасі й сягнув покрівлі. Пожежа знищила покрівлю на площі 15 м2, вікно. Окрім того, вогонь пошкодив хатні речі, електропобутову техніку й покрівлю на площі 5м2. Причину пожежі встановлюють.

А ввечері горіла суха трава на узбіччі вулиці Луцької у Нововолинську. Полум’я, що поширилося на площі 3 гектари, ліквідували рятувальники 5-ої державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська. За попередніми даними, до пожежі призвела необережність з вогнем невстановлених осіб.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися