Військові з Луганщини зі зброєю увірвалися до будинку волинянина
Волинь

Військові з Луганщини зі зброєю увірвалися до будинку волинянина

25 липня 2023, 13:00
0
1
Сподобалось?
1

Ковельщини навідалися озброєні чоловіки, аби пограбувати. О четвертій ранку через вікно зловмисники проникли до приватного будинку. Однак їм завадили правоохоронці.

Про це пишуть «Волинські новини» з посиланням на сюжет ТРК «Аверс».
Це були двоє військовослужбовців однієї з військових частин Луганської області, яка нині дислокується на Волині.
За версією правоохоронців, про те, що у підприємця є гроші, злочинцям сказав місцевий мешканець. Він, ймовірно, і є замовником злочину. Інформацію про інцидент підтвердили у військовій прокуратурі Західного регіону.
«Інцидент трапився 23 липня у Ковельському районі на Волині. Трьом особам повідомлено про підозру за фактом замаху на розбій. Це частина 4 статті 187 Кримінального кодексу України. На цей час вирішується питання про обрання для них міри запобіжного заходу. Досудове розслідування триває. Встановлюються всі обставини злочину. Санкції інкримінованої статті передбачають від восьми до 15 років ув’язнення з конфіскацією майна», – прокоментувала речниця Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону Юлія Шевченко.

На момент грабежу підприємець був удома сам. Анатолій Возняк – відомий ковельський підприємець. Мешкає у селі Бахів. Вулиця, де розташований його будинок, малолюдна.
Журналістам вдалося застати господаря вдома.
«Треба було мене грохнути. Так сказав замовник виконавцям, – каже чоловік. – Як вони могли повестися на це? Хто тримає гроші вдома? У такому віці я буду тримати гроші вдома? У мене фірми немає? Чи сейфа немає? Чи банків немає? Питаю, як можна було повестися на таке. Каже: сказали, що ви – хреновий хлопець».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися