Луцька лікарня матиме власну сонячну електростанцію
Волинь

Луцька лікарня матиме власну сонячну електростанцію

26 квітня 2021, 12:09
0
0
Сподобалось?
0

У будівлі комунального підприємства «Волинський обласний фтизіопульмонологічний медичний центр» на вулиці Львівській, 50 в Луцьку встановлять сонячні панелі.

Відкриті торги на платформі Prozorro для пошуку підрядника уже оголосили. Тендерні пропозиції прийматимуть до 27 квітня, – пише ІА Волинські новини.

Роботи включатимуть розбирання парапетних ґрат, огородження покрiвлі перилами, монтаж каркасу для встановлення панелей, фотомодулів, мережевого інвертора, обмежувачів генерації та перенапруги, прокладання кабелів і встановлення 120 сонячних панелей.

Встановити сонячні панелі планують до кінця 2021 року. Гарантія на якість закінчених робіт і змонтованих конструкцій становитиме п’ять років. Очікувана вартість робіт – 929 235 гривень.

Як раніше інформував директор фтизіопульмонологічного медичного центру Іван Нискогуз, здійснення капітальних ремонтів у закладі – велика необхідність.

За його словами, сонячна електростанція буде розрахована на 60 кВт, що дозволить центру економити четверту частину спожитої електроенергії.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися