У Луцьку відкриють новий медзаклад для ветеранів АТО
Волинь

У Луцьку відкриють новий медзаклад для ветеранів АТО

28 квітня 2021, 17:40
0
0
Сподобалось?
0

Центр реабілітації учасників бойових дій, що на проспекті Волі, 66а, відокремлюють від Луцького центру первинної медичної допомоги. 

Про це стало відомо 28 квітня під час пленарного засідання 10-ї сесії Луцької міської ради, пишуть Волинські новини.

Депутати розглянули проєкт рішення Про створення комунального підприємства «Центр реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади».

Центр, який надає реабілітаційні послуги учасникам бойових дій, виокремлюють від центру первинної медичної допомоги, аби він далі міг розвиватися в напрямку реабілітації, адже це окремий напрямок медичних послуг, у зв’язку з чим передбачаються окремі вимоги до спеціалістів.

Окрему юридичну особу – комунальне некомерційне підприємство «Центр реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади» – створять з 1 липня 2021 року. Статутний капітал закладу становитиме 1000 гривень.

До завершення проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального підприємства «Центр реабілітації учасників бойових дій Луцької міської територіальної громади» та укладання контракту виконувачем обов’язків буде призначено заступника директора з економічних питань КП «Луцький центр первинної медичної допомоги» Олександра Слабенка.

Депутати підтримали проєкт рішення.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися