Майже 2,5 тисячі волинян тимчасово залишаться без газу
Волинь

Майже 2,5 тисячі волинян тимчасово залишаться без газу

14 липня 2021, 15:57
0
0
Сподобалось?
0

ТОВ «Оператор ГТС України» Бібрське лінійне виробниче управління магістральних газопроводів проведе ремонтно-профілактичні роботи на ГРС «Торчин».

Про це повідомляє Волиньгаз.

15 липня з 10:00 до 17:00 год можливе пониження тиску газу в мережах та припинення газопостачання в таких населених пунктах: смт Торчин, с. Буяни, с. Верхи, с. Веселе, с. Городині, с. Дубичанське, с. Заболотці, с. Михайлівка, с. Охотин, с. Романів, с. Сарнівка, с. Смолигів, с. Усичі, с. Хорохорин, с. Шепель.

Паралельно під час робіт оператор ГРМ «Волиньгаз» замінить запірну арматуру на газопроводі високого тиску (вихід з ГРС «Торчин»), згідно з планом заходів компанії на 2021 рік. Проведення цих робіт дозволить покращити надійність сис­теми газопостачання та підвищити безпеку використання газу в по­буті.

Для виконання цього комплексу робіт 15 липня з 9.00 год споживачам газу необхідно забезпечити доступ до відключаючих пристроїв газопроводів-вводів своїх домоволодінь.

Виходячи з помешкання, перекрийте крани перед газовими приладами! Будьте обережними та дотримуйтесь правил безпеки при використанні газу в побуті!

Відновлення газопостачання відбудеться з 15.00 год 15 липня 2021 року після завершення ремонтно-профілактичних робіт за умови доступу до газоспоживаючого обладнання в помешканнях.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися