Волиньгаз офіційно перейшов під контроль держави
Волинь

Волиньгаз офіційно перейшов під контроль держави

24 жовтня 2023, 10:37
0
0
Сподобалось?
0

АТ "Волиньгаз" перейшло під контроль держави та увійшло в групу "Нафтогаз".

Про це повідомляє УНН, посилаючись на пресслужбу Міненерго.

Як вказано, АТ “Волиньгаз” стало 17-м у списку обласних газорозподільних підприємств, що вже перейшли під контроль української держави з початку 2023 року. Як вказано, наразі АТ «Волиньгаз» забезпечує розподіл газу до бюджетних організацій, а також працює для понад 250 тисяч осель Волинської області.

Тарифи на послуги розподілу та особові рахунки для жителів області, як повідомляється, поки що залишаються незмінними. У разі зміни реквізитів «Нафтогаз», як вказано, обіцяє повідомити додатково.

У Міністерстві енергетики України нагадують, що процес повернення газорозподільних мереж під контроль держави розпочався у листопаді 2022 року – тоді уряд, за ініціативи міністра енергетики Германа Галущенка, ухвалив рішення про переукладання договорів експлуатації.

Раніше до НАК «Нафтогаз України» увійшли АТ «Вінницягаз», АТ «Дніпрогаз», АТ «Дніпропетровськгаз», АТ «Донецькоблгаз», АТ «Івано-Франківськгаз», АТ «Житомиргаз», АТ «Київоблгаз», АТ «Криворіжгаз», АТ «Кіровоградгаз», АТ «Львівгаз», АТ «Миколаївгаз», АТ «Сумигаз», АТ «Харківміськгаз», АТ «Харківгаз» АТ «Хмельницькгаз» та АТ «Черкасигаз».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися