На Волині зустріли учасницю Олімпійський ігор у Токіо
Волинь

На Волині зустріли учасницю Олімпійський ігор у Токіо

6 серпня 2021, 15:39
0
0
Сподобалось?
0

Повернулася додому спортсменка-дзюдоїстка Анастасія Турчин, яка представляла Волинь на Олімпійських іграх у Токіо.

Про це повідомляє Волинська ОДА. 

Анастасія Турчин розповіла, що це були дебюті ігри у кар'єрі. А шлях до участі в Олімпіаді дався їй нелегко, оскільки було багато травм. У Токіо в стартовому раунді нашій дзюдоїстці протистояла спортсменка з Еквадору Ванесса Чала, яку волинянка впевнено здолала. В 1/8 фіналу суперницею Анастасії Турчин була представниця Нідерландів Гуше Стенхейс. На третій хвилині додаткового часу, коли сили обох спортсменок були на межі, нідерландка змогла вибороти перемогу у досить рівній сутичці.

"Я знаю над чим працювати та які помилки виправляти, - зазначила спортсменка. - Ця поразка зробила мене сильнішою. Я розумію, як далі діяти, щоб нарешті стати на п'єдестал", - зазначила спортсменка.

Один із тренерів Анастасії, керівник Федерації дзюдо Волині Віталій Терешкевич запевняє, що у спортсменки є великий потенціал. 

"Це тільки початок. Три роки тому Настя увійшла до першої десятки світового рейтингу і на неї дуже великі надії", - стверджує тренер.

Довідково: Анастасія Турчин - майстер спорту України міжнародного класу. Чемпіонка Європи з дзюдо (2013, 2014, 2016), чемпіонка України з дзюдо (2015-го, 2016).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися