На Волині за вихідні склали 100 протоколів за порушення полювання
Волинь

На Волині за вихідні склали 100 протоколів за порушення полювання

10 серпня 2021, 09:35
0
0
Сподобалось?
0

На Волині 7 серпня стартував сезон полювання на пернату дичину. Лише за два дні від початку сезону зафіксували 100 порушень. 

Майже всі порушення стосуються полювання без належно оформлених документів, повідомили на сайті Волинського ОУЛМГ. 

На Камінь-Каширщині вилучили 2 одиниці зброї, 1 протокол склали через незаконно добуту дичину. Загалом в області працювало 138 рейдових груп. Частина – за участі працівників поліції та громадськості.

Найбільше протоколів склали рейдовими групами ДП «Ківерцівське ЛГ» – 9, «Маневицьке ЛГ», – 8, ДП «Любомльське ЛГ» –  8, «Камінь-Каширське ЛГ» – 7, ДП «СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» – 7.

Зазначають, що більшість порушень відбувається через недотримання статті  «Про мисливське господарство», а саме – здійснення полювання  без наявності встановленого переліку документів: посвідчення мисливця; щорічної контрольної картки обліку добутої дичини і порушень правил полювання з відміткою про сплату державного мита; дозволу на добування мисливських тварин; дозволу на право користування вогнепальною мисливською зброєю у разі її використання та паспорту на собак мисливських порід у разі їх залучення до полювання.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися