Волинські рятувальники ріжуть і палять автівки на Рівненщині
Волинь

Волинські рятувальники ріжуть і палять автівки на Рівненщині

30 вересня 2021, 14:30
0
2
Сподобалось?
2

Волинські рятувальники беруть участь у масштабних навчаннях, присвячених відпрацюванню навичок при ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод.

Про це повідомили на сайті ГУ ДСНС України у Волинській області.

Тренування фахівців аварійно-рятувальних підрозділів Rescue Days Ukraine 2021 стартували у четвер, 30 вересня, на Рівненщині.

Такі тренування – дуже актуальні, адже щодня на українських автошляхах трапляються десятки дорожньо-транспортних пригод, у яких травмуються та гинуть наші громадяни. Рятувальники постійно залучаються до ліквідації наслідків таких подій, тому важливим завданням є удосконалювати свої професійні навички та готовність, аби зменшити кількість загиблих та постраждалих у ДТП.

Зокрема, у перший день навчань надзвичайники відпрацьовують транспортування постраждалого з важкодоступної місцевості за допомогою всюдиходу «Богун»; ліквідацію наслідків ДТП у випадку, коли автомобіль в'їхав у будівлю; ДТП на залізничному переїзді, а також ДТП з витоком хімічно-небезпечної речовини. Крім того, вогнеборці тренуються ліквідовувати  наслідки ДТП з подальшою пожежею на території АЗС та інші сценарії надзвичайних подій.

Загалом, упродовж 30 вересня та 1 жовтня за допомогою спеціального аварійно-рятувального обладнання фірми-виробника Weber-Hydraulik GmbH учасники  розберуть, розріжуть та спалять 108 легкових автомобілів одразу на декількох навчальних місцях.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися