Волинянин заступився за дівчину й отримав молотком по обличчю
Волинь

Волинянин заступився за дівчину й отримав молотком по обличчю

8 листопада 2021, 18:55
0
-1
Сподобалось?
-1

У Ковелі чоловік став свідком того, як раніше неодноразово судимий місцевий житель вдарив дівчину кулаком в обличчя так, що та впала. Свідок зробив зауваження агресору, й той переключився на нього. Потерпілий штовхнув нападника у груди. Після чого той побіг додому, а за кілька хвилин повернувся із сокирою в одній руці й молотком – в іншій. Між чоловіками почалася сутичка. Потерпілий прийшов до тями вже лежачи на асфальті. Як виявилося, опонент таки завдав йому дура молотком в обличчя. Коли чоловік намагався викликати поліцію, дівчина, за яку він вступився, вибила телефон з його рук.

Про це пише «Конкурент».

Нещодавно відбувся суд у цій справі. Також нападника судили ще за кількома епізодами. Зокрема обвинувачений впродовж 2020 року систематично знущався зі свого рідного брата, з яким вони спільно проживали. Ще один епізод – крадіжка мобільного телефона й планшета у громадянина Польщі на АЗС із тягача Volvо, проте тоді злодюгу помітили й намагалися наздогнати, тож крадіжка автоматично стала грабежем.

У суді ковельчанин своєї вини по жодному з епізодів не визнав. Він заперечив, що бив потерпілого молотком. Зазначив, що лише штовхнув його долонею. Також заперечив, що від його дій потерпав рідний брат.

Щодо грабежу, то обвинувачений намагався довести, що викрав телефон і планшет таємно. А коли повертався зі «здобиччю», на нього напали чоловіки, яки їхали за ним на машині, побили й відібрали викрадене.

В результаті по всім трьом пунктам обвинувачення ковельчанина визнали винним та за сукупністю злочинів призначили остаточне покарання у вигляді позбавлення волі строком на 5 років.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися