Національна асоціація громадського харчування визначила п’ятірку переможців Всеукраїнського конкурсу «Розробка нового шкільного меню». Серед них – і наша землячка, - пише "Нове життя."
А саме викладачка спецдисциплін, голова циклової методичної комісії харчового виробництва ВСП «Любешівський технічний фаховий коледж ЛНТУ» Тетяна Кравченко. Експертна комісія Асоціації відібрала п’ятірку шеф-кухарів та технологів, денні раціони яких увійдуть до нового збірника рецептур, повідомила заступниця директора коледжу Тетяна Герасимик-Чернова.
Наступним етапом стане фінальне допрацювання технологічних карт п’ятірки переможців та передача «Нового 4-тижневого меню» до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів для погодження та набуття статусу рекомендованог.о, - повідомляється на фейсбук-сторінці Асоціації.
Крім того, передбачається, що переможці конкурсу отримають можливість безкоштовно поїхати до Німеччини, аби познайомитися з моделями організації харчування та підвищити свою професійну кваліфікацію.
Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!