17 травня відкриття ТРЦ «ПортCity». Що ж чекає на відвідувачів
Волинь

17 травня відкриття ТРЦ «ПортCity». Що ж чекає на відвідувачів

17 травня 2014, 05:36
2
0
Сподобалось?
0

Останні півроку лучани з цікавістю спостерігали за будівництвом торгівелльно-розважального комплексу «ПортCity»поблизу гіпремаркету «Там-Там» на проспекті Соборності. Лучани ж обмінювалися чутками і з нетерпінням чекали відкриття нового ТРЦ. «Віснику+К» пощастило побувати у «ПортCity» напередодні його офіційного відкриття...

Враження новий комплекс загальною площею 54 тисячі квадратних метрів залишає відповідні. Грандіозний масштаб помножений помножений на роботу прибалтійських архітекторів, які знають толк у подібних проектах, зробили свою справу. Простір і свобода тут поєднані із затишком.

Що стосується торгівельної частини, то команда ТРЦ «ПортCity» проробила неймовірний обсяг роботи, аби залучити серйозний партнерів. Перемовини з деякими з них велися навіть за кордоном. В результаті 60 відсотків брендів, представлені у 130 бутіках і магазинах - абсолютно нові для Волині.

Головною «фішкою» ТРЦ є найбільший в Україні ролердром «Generator City» площе 2 тисячі квадратних метрів. Спортивна арена має сучасне зручне покриття і придатна як для катання на роликах, так і для любителів скейбордів. Ролердром забезпечений інвентарем на 600 осіб. Залежно від рівня підготовки тут можна просто покататися, або й відчути екстрим.

До послуг прихильників більш спокійного але не менш азартного відпочинку боулінг-клуб на 12 доріжок.

Дуже раді відкриттю ТРЦ будуть ті, хто полюбляє кіномистецтво. Сучасний кінотеатр на чотири зали - 2 звичайні та 2 VIP - радує ексклюзивним дизайном. А новітня технологія 3-D показу дозволяє віднести кінотеатр «ПортCity» до числа найкращих в Україні. Це великий екран, чудова яскравість, зручні і надлегкі окуляри, а також насадки на окуляри з діоптріями. Вартість квитків на кінопокази стартуватиме від 20 гривень.

Як ніде подбали у новому ТРЦ про найменших відвідувачів. Для них - окремий розважальний центр «Figli Migli». Багато що у ньому луцькі дітлахи спробують вперше, зокрема скеледром. Тут і багато дорослих пожаліють, що хоча на годинку другу не можна повернутися у дитинство, аби поринути у світ гри. Загалом для дітей передбачено 60 різноманітних веселих розваг і супровід професійних педагогів, якщо батькам потрібно на якийсь час залишити своє чадо.

Звичайно, що луцьким професіоналам шопінгу доведеться добряче попотіти,  аби охопити небачені досі простори. Благо, що у «ПортCity» є 10 закладів харчування, де можна перепочити і просто випити кави, чаю, соку перед останнім ривком по бутіках, або й солідно підкріпитися.

Ну і на останок про плани. У найближчі півтора-два місяці буденні огрожі навколо нового ТРЦ зникнуть, адже існує проект на озеленення території. Якщо і будуть якісь огрожі, то із живоплоту. Також за словами представника забудовника ПП «Реммеблі» Галини Лимар, з цього будівельного майданчика роботи переносяться на інший - тепер і з іншої сторни гіпермаркету «Там-Там», яка виходить на вулицю Чорновола, має постати офісний центр. Якщо дозволять ресурси, а головне, якщо вдасться владнати паперово-дозвільні моменти, паралельно будуватиметься і підземний перехід з торгівельними площами через проспект Соборності.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Ukrainka
    Ukrainka

    Беда в стране, а вам праздник... Ганьба!

    17 травня 2014, 08:56
    Відповісти
  • Zirka
    Zirka

    буде гарно, молодці) місто треба розбудовувати по європейським стандартам. і до пані Українки: шановна, чи знаєте ви що саме в цей час психологи радять переключатись від воєнних дій на щось гарне та радісне, інакше психіка в багатьох просто не витримає? і що поганого в тому, що свідомі українці, які допомагають нашій армії всіма доступними способами, зможуть відчути трішки радості? особливо діти, які геть ні в чому не винні, і хочуть просто жити й радіти? не треба бути такою радикальною патріоткою, життя має більш, ніж одну сторону.

    17 травня 2014, 11:19
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися