Для поранених під Волновахою привезли безкоштовні ліки
Волинь

Для поранених під Волновахою привезли безкоштовні ліки

2 червня 2014, 12:05
1
0
Сподобалось?
0

Нині у Луцькому військовому госпіталі проходять лікування п'ятеро бійців 51-ої окремої механізованої бригади, які отримали поранення під час нападу на блокпост волинської військової частини під містом Волноваха у Донецькій області. Загалом пацієнтів у мед закладі помітно побільшало, адже в останні місяці військо поповнили чимало мобілізованих. Отже у госпіталі утворився певний дефіцит лікарських засобів. Благодійники передали уже два «транші» ліків, які будуть безкоштовно надаватися для лікування військових.

Так аптекарська мережа «Волиньфармпостач», яка є обласним комунальним закладом, передала для потреб госпіталю 19 найменувань ліків. Особисто доставив посилку керівник підприємства Михайло Півнюк. Він розповів, що таким чином по різних категоріях лікарських засобів заявку виконано на 30-75 відсотків. Більшість препаратів та мед засобів призначена безпосередньо для хірургічного процесу та реабілітаційного періоду. Михайло Півнюк запевнив, що допомога госпіталю надходитиме й надалі. «Волиньфармпостач» приймає безпосередню участь у забезпеченні найнеобхіднішим набором ліків військових частин області. Зокрема, підприємство забезпечувало й медичну службу 51-ої механізованої бригади з Володимира Волинського.

Також минулого тижня для Луцького військового госпіталю закупили ліків на 7 тисяч гривень народні депутати від Волині Степан Івахів та Ігор Єремеєв.

 

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • микола
    микола

    прошу зібрати кошти з поранених за їх лікування

    2 червня 2014, 15:25
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися