З волинян хочуть сформувати роту у батальйоні тероборони на Луганщині
Волинь

З волинян хочуть сформувати роту у батальйоні тероборони на Луганщині

2 червня 2014, 17:07
0
0
Сподобалось?
0

Нещодавно 30 активістів «Самооборони Майдану Волині» вирушили на схід для участі в антитерористичній операції. Волиняни несуть службу у батальйоні територіальної оборони «Айдар», який все ще на стадії формування. Тут як представники західних регіонів так і місцеві мешканці. Підрозділ дислокується у північних районах Луганської області. Тут переважно сільська місцевість, де абсолютна більшість людей підтримує ідею єдності України та готова надавати підтримку українським силовикам і патріотам фінансами, харчами. Але у той же час не так уже й далеко від розташування батальйону знаходяться великі угрупування бандитів, у тому числі й фортеця сепаратистів - місто Слов'янськ. Поки що айдарівці переважно займаються облаштуванням вогневих позицій. Актуальним для них залишається забезпечення захисним спорядженням.

Сьогодні частина самооборонців повернулася до Луцька, аби залучити до формування батальйону «Айдар» якомога більше волинян, щоб сформувати з них свою роту.

Записатися до «Айдару» можна у «Самообороному Майдану Волин»і за телефонами 0671100877, 0503397733.
Критерії відбору - від 25 до 50 років. Якщо претенденту менше 25 років, потрібен досвід військової служби. Перед відправкою на схід усі добровольці проходитимуть бойову підготовку.

 

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися