Графік відключення електроенергії на Волині на 19 листопада
Волинь

Графік відключення електроенергії на Волині на 19 листопада

19 листопада 2022, 11:37
1
0
Сподобалось?
0

НЕК «Укренерго» запроваджено у Волинській області погодинні відключення електроенергії на 19 листопада. Введення в дію та відміна графіка здійснюється «Волиньобленерго» за розпорядженням Національної енергетичної компанії «Укренерго», щоб запобігти порушенням режиму роботи енергосистеми України.

Ознайомитись із графіком можна тут.

«Волиньобленерго» для виконання розпорядження НЕК «Укренерго» повинне забепечити фактичне відключення групи споживачів у відповідні години згідно графіку.

Час відключення та відновлення електропостачання може відрізнятись від заявленого у ГПВ на 10–20 хвилин. Таке відхилення пов’язане із технологічним процесом перемикання черг службами «Волиньобленерго».

Коли у вашому будинку відключають світло, а в сусідньому в цей час постачання електроенергії не припиняється, це означає, що сусідній будинок чи навіть під’їзд приєднано до іншої лінії електропередач чи навіть підстанції, яка належить до іншої групи або черги у графіку відключення.

Під знеструмлення не підпадають об’єкти критичної інфраструктури, тому будинок який живиться від тієї ж лінії, що й лікарня, водоканал або котельня також не відключать


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Інна
    Інна

    Тільки чомусь центр. Чернишевського відкдключали по разу. А райлн балкт разім сім вфід 6 до 11 год. підряд. Чому в 90-х коли теж були відключення були набагато коректні графіки.

    19 листопада 2022, 12:08
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися