На Волині у центрі для нелегалів утримують російського наркобарона
Волинь

На Волині у центрі для нелегалів утримують російського наркобарона

16 січня 2023, 11:03
0
-1
Сподобалось?
-1

У волинському центрі утримання нелегальних мігрантів у Журавичах опинився ймовірний ватажок російського наркокартелю «Хімпром» Олександр Щипцов. Чоловік втік в Україну від переслідування у Росії і якимось чином зумів отримати наш паспорт. Українські ЗМІ писали про його зв’язок з певними людьми у правоохоронних органах.

Російський наркокартель з мільярдним оборотом намагався налагодити роботу й в Україні, однак силовики ліквідували його мережу. Самому Щипцову на початку минулого року анулювали український паспорт, він був у бігах і за вже недійсним документом хотів виїхати до Польщі через пункт пропуску «Ягодин». За рішенням суду росіянина чомусь помістили не до слідчого ізолятора, а у пункт утримання нелегальних мігрантів.

Телеканал «Аверс» намагався дізнатися, чи справді злодія з Росії, котрий окрім українського мав ще кілька фальшивих паспортів інших країн, утримують у Журавичах. Проте журналісти наштовхнулися на інформаційний заслон. У Державній міграційній службі відмовилися коментувати цю ситуацію, пославшись на чинне законодавство і захист персональних данних, тоді як раніше це не було перепоною для зйомок недегальних мігрантів, оприлюднення їх імен та історій.

;t=2s


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися